5 jaar Diyou!

Vijf jaar geleden een prachtige kans om het helemaal op mijn manier te doen en mijn kijk op design en fotografie vorm te geven. Mijn droom vijf jaar geleden? Samen met de mooiste opdrachtgevers en een bruisend vrouwenteam, design en fotografie combineren tot in de details. Met aandacht voor onze opdrachtgevers en een complete ontzorging wat Diyou uniek zou maken. Consistentie, iets wat ik persoonlijk heel belangrijk vind binnen ons vak. Maar bovenal de opdrachtgevers waarvoor we werken 100% trots laten voelen!

Nu vijf jaar later ben ik ontzettend trots dat ik met mijn team maar ook zeker met onze fantastische vaste partners, samen keihard gewerkt heb om van mijn droom werkelijkheid te maken. Makkelijk dat was het zeker niet altijd… buiten comfortzones gaan, ongemak ervaren, hard werken, leren en ervaren. Maar vooral ook heel veel plezier en genieten!

Proost op Marck die mij deze kans gaf! Proost op mijn team. Proost ook op onze opdrachtgevers, die vanaf het begin en nog altijd vertrouwen in mij en Diyou hebben. En ons de kans geven om elke dag weer mooie dingen te mogen en kunnen creëren. En proost op onze vaste partners. Dank jullie wel.

Diyou had Diyou ook zeker niet geweest zonder mijn man. Die er altijd voor mij is ook als Diyou soms toch even voor ging. En natuurlijk ook niet zonder mijn familie en vrienden. Ook jullie wil ik heel erg bedanken.

Nieuwe dromen natuurlijk ook voor de komende vijf jaar voor mijzelf, mijn team en Diyou! Ik kan niet wachten…


Datum:
01-04-2023
TERUG NAAR OVERZICHT →