aboutdiyou

for you

The team behind you
Diyou is jong en ervaren tegelijk. Jong, omdat we sinds 1 april 2018 Diyou heten. En ervaren, omdat we al meer dan 15 jaar doen wat we doen: opvallend en effectief werk maken in reclame en communicatie, met de sierteelt als specialisme. Maar natuurlijk kun je ook van buiten de sierteeltsector bij ons terecht!  Met een klein team van mensen zijn we groot in creativiteit. Onze praktische mentaliteit zorgt dat oplossingen vaak heel dichtbij liggen. Ook omdat we altijd samen met opdrachtgevers naar het eindresultaat toewerken. Die aandacht voor de opdrachtgever is typisch Diyou.

Design, fotografie, vormgeving, stijl, kleur... als bureau van nu maken we werk van nu. We volgen trends en ontwikkelingen om jouw bedrijf, product of merk actueel te houden. Met veel gevoel voor perfectie en een oog voor detail. Het resultaat van dat werk is altijd vernieuwend, altijd herkenbaar. Onze veelzijdigheid maakt dat we voor het complete traject inzetbaar zijn. En tegelijkertijd het gehele plaatje continu scherp in het oog houden. Met alle disciplines in eigen huis werken we efficiënter en slagvaardiger. Met een team dat er helemaal voor jou is.

Teamwork
Diyou is het bureau dat ik, Daniëlle Hofstede - van der Leek, startte in 2018. Samen met het team werk ik - even niet onbescheiden zijn - voor de mooiste merken van het Westland en ver daarbuiten. We delen niet alleen heel veel jaren ervaring, maar ook de passie om iets ‘moois’ te maken. Scherp op details die niemand anders opmerkt. Allen met een creatieve achtergrond, maar ook met een praktische insteek. En geloof ons, we houden het altijd gezellig in de omgang. Daarom klikt het altijd met Diyou. Tussen she and you.

teamwork

for you
{{TITEL}}
Danielle
Designer, fotograaf en owner.
{{TITEL}}
Rachelle
Designer, concept en details.
{{TITEL}}
Lucie
Fotograaf, veelzijdig en socials.
{{TITEL}}
Gaby
Designer, communicatie en creatief.
{{TITEL}}
Angelique
DTP'er, vormgever en creatief.