newsletters

Er even tussenuit.

22 dec 2021

Wij zijn er even tussenuit met de feestdagen. Van 27 december tot en met 2 januari zijn we gesloten en zijn wij aan het relaxen, kerst vieren en oliebollen eten.

Yes, we staan erin!

23 aug 2021

Jaaa… wij staan in het Gastenboek van het personeelsblad van Beekenkamp “Het Blad”. Toch leuk om jezelf zo na 10 jaar eens tegen te komen!

NEW YEAR. NEXT CHAPTER. NEW OFFICE.

31 dec 2020

Happy New Year! Wij wensen jullie een heel mooi en design vol 2021! Wij beginnen het nieuwe jaar in ieder geval met een knaller! Na een aantal hints is het nieuws nu eindelijk daar. WIJ GAAN VERHUIZEN!!

HAPPY YOU

24 dec 2020

Ho Ho Ho, Merry Christmas to you! Wij hopen dat jullie heerlijk aan het genieten zijn van de feestdagen. Van 25 december tot en met 3 januari zijn we gesloten.

Er even tussenuit.

16 dec 2019

Wij zijn er even tussenuit. Van 23 december tot en met 1 januari zijn wij aan het relaxen, kerst vieren en oliebollen eten.

Plantenpaspoort!

1 okt 2019

Bent u op de hoogte van de veranderingen van het nieuwe plantenpaspoort? Vanaf 14 december 2019 gelden er nieuwe regels!

FEEST!!

1 apr 2019

Dubbelfeest... DIYOU is jarig. Wij bestaan vandaag 1 jaar. En Angelique komt vanaf vandaag ons team fulltime versterken.

Yes. Versterking.

5 mrt 2019

Onze Angelique komt per 1 april 2019 ons team extra versterken. Zij zal vanaf dat moment ook op woensdag en donderdag de meest mooie ontwerpen maken en er voor je zijn. Wij hebben er zin in!

Kom 11 mei gezellig even een drankje doen!

30 apr 2018

Beloofd is beloofd... Iets officieels voor de opening was in voorbereiding, is gezegd. Naja officieels... dat niet echt. Maar het moet er nu toch maar eens van komen. Na onze eerste maand staat alles zo'n beetje op de rit en hebben we onze draai lekker gevonden.

1 april... de start van Diyou! En het is geen grap!

1 apr 2018

Altijd lastig, een logo voor jezelf maken. Je spreekt de naam trouwens uit als ‘die-joe’. Met de nadruk op de laatste drie letters: you. Want daar gaat het eigenlijk om bij Diyou: om jou. Diyou is een bureau dat oprechte aandacht heeft voor jou, wil inspireren en verrassen. Dat iets aan je bedrijf of product wil toevoegen dat jezelf niet in huis hebt. Zo geven we je een eigen gezicht.