newsletters

6 jaar Diyou!

2 mei 2024

2018, lijkt als de dag van gister toen ik Diyou begon. Maar tegelijkertijd ook weer niet. We zijn alweer 6 jaar verder. En wat een gave, mooie, bijzondere, maar ook uitdagende tijd met soms moeilijke momenten en struggles.

Cheers op 2023!

30 dec 2023

Proost op het afgelopen jaar en proost op het nieuwe jaar wat komen gaat. 2023, een jaar met ups en downs voor Diyou.

Even Voorstellen!

1 mei 2023

Mijn naam is Gaby Zuijderwijk en ik wil mezelf graag voorstellen als het nieuwste lid van team Diyou. Ik ga hier vol enthousiasme, creativiteit en passie aan de slag om mooie dingen te ontwerpen voor onze opdrachtgevers.

5 jaar Diyou!

1 apr 2023

Vijf jaar geleden een prachtige kans om het helemaal op mijn manier te doen en mijn kijk op design en fotografie vorm te geven. Mijn droom vijf jaar geleden? Samen met de mooiste opdrachtgevers en een bruisend vrouwenteam, design en fotografie combineren tot in de details.

VACATURE | Graphic Designer

20 dec 2022

Beloon jezelf in het nieuwe jaar met een designkantoor! Omdat het goed gaat met Diyou, zoeken we heel snel versterking in onze nieuwe, stijlvol ingerichte studio. Iets voor jou, ambitieuze designer?

Introductie Bush Brothers

9 nov 2022

Een opvallende stand op de Royal Flora Holland Trade Fair in Aalsmeer: The Bush Brothers. Op stand nr 23.5 kan de handel voor het eerst kennismaken met twee broers - een tweeling ook nog - die in de jungle van Zuid-Amerika zoeken naar bijzondere orchideeën.

Er even tussenuit.

22 dec 2021

Wij zijn er even tussenuit met de feestdagen. Van 27 december tot en met 2 januari zijn we gesloten en zijn wij aan het relaxen, kerst vieren en oliebollen eten.

Yes, we staan erin!

23 aug 2021

Jaaa… wij staan in het Gastenboek van het personeelsblad van Beekenkamp “Het Blad”. Toch leuk om jezelf zo na 10 jaar eens tegen te komen!

NEW YEAR. NEXT CHAPTER. NEW OFFICE.

31 dec 2020

Happy New Year! Wij wensen jullie een heel mooi en design vol 2021! Wij beginnen het nieuwe jaar in ieder geval met een knaller! Na een aantal hints is het nieuws nu eindelijk daar. WIJ GAAN VERHUIZEN!!

HAPPY YOU

24 dec 2020

Ho Ho Ho, Merry Christmas to you! Wij hopen dat jullie heerlijk aan het genieten zijn van de feestdagen. Van 25 december tot en met 3 januari zijn we gesloten.

Er even tussenuit.

16 dec 2019

Wij zijn er even tussenuit. Van 23 december tot en met 1 januari zijn wij aan het relaxen, kerst vieren en oliebollen eten.

Plantenpaspoort!

1 okt 2019

Bent u op de hoogte van de veranderingen van het nieuwe plantenpaspoort? Vanaf 14 december 2019 gelden er nieuwe regels!

FEEST!!

1 apr 2019

Dubbelfeest... DIYOU is jarig. Wij bestaan vandaag 1 jaar. En Angelique komt vanaf vandaag ons team fulltime versterken.

Yes. Versterking.

5 mrt 2019

Onze Angelique komt per 1 april 2019 ons team extra versterken. Zij zal vanaf dat moment ook op woensdag en donderdag de meest mooie ontwerpen maken en er voor je zijn. Wij hebben er zin in!

Kom 11 mei gezellig even een drankje doen!

30 apr 2018

Beloofd is beloofd... Iets officieels voor de opening was in voorbereiding, is gezegd. Naja officieels... dat niet echt. Maar het moet er nu toch maar eens van komen. Na onze eerste maand staat alles zo'n beetje op de rit en hebben we onze draai lekker gevonden.

1 april... de start van Diyou! En het is geen grap!

1 apr 2018

Altijd lastig, een logo voor jezelf maken. Je spreekt de naam trouwens uit als ‘die-joe’. Met de nadruk op de laatste drie letters: you. Want daar gaat het eigenlijk om bij Diyou: om jou. Diyou is een bureau dat oprechte aandacht heeft voor jou, wil inspireren en verrassen. Dat iets aan je bedrijf of product wil toevoegen dat jezelf niet in huis hebt. Zo geven we je een eigen gezicht.