Yes, we staan erin!

GREEP UIT HET HET ARTIKEL
‘Hé, Diyou. Bekende naam. Is dat niet die naam die je altijd ziet staan in de colofon van dit blad?’ Zo, jij leest Het Blad van Beekenkamp écht van voor tot achter! Goed geraden, wij zijn Diyou en we ‘doen’ inderdaad iets met Het Blad. Om precies te zijn: de hele layout ontwerpen, foto’s bewerken, alle pagina’s dtp’en, zorgen dat het op tijd naar de drukker gaat, de boel begeleiden... zeg maar alles. Behalve het schrijven en het bedenken van de artikelen. Daar zijn jullie dan weer heel goed in.

Eigenlijk doen we het al een hele tijd, jullie Blad maken. Even tellen: al zo’n tien jaar, al heetten we toen nog geen Diyou maar was de productie van Het Blad werk voor Marck Reclame. Twee van de Marck’ers zijn doorgegaan als Diyou. Als we de Marck-tijd meerekenen werken we zelfs nog langer voor de Beekenkamp Group. Helemaal exact bijgehouden hebben we het nooit, maar een jaar of twintig zal het inmiddels wel zijn!

Logisch daarom dat we ons niet echt ‘het bureau’ van de Beekenkamp Groep vinden. Zeker voor Deliflor geldt dat we bijna halve (of misschien wel hele) collega’s zijn. Want elk kwartaal Het Blad maken is lang niet het enige wat we doen. We staan voor Deliflor klaar voor alles wat met design en fotografie te maken heeft. En da’s best veel. ‘Goh, dat heb ik allemaal nooit geweten!’  Nee, dat dachten we al. Daarom vonden we het na tien jaar weleens tijd worden voor het Gastenboek.


Datum:
23-08-2021
TERUG NAAR OVERZICHT →